Το αλεύρι ανήκει στις πρώτες ύλες, οι οποίες διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην ανθρώπινη διατροφή, καθώς το ψωμί συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο σημαντικά παράγωγά του. Συνηθέστερα παράγεται από το σιτάρι, αλλά και το καλαμπόκι, τη σίκαλη, το κριθάρι, και το ρύζι. Το αλεύρι μπορεί επίσης να παραχθεί από τα όσπρια, όπως και τη σόγια, τα φιστίκια, τα αμύγδαλα, και καρπούς δέντρων.
Καλάθι
Κατηγορίες Προϊόντων
- Αιθέρια έλαια
- Αλάτι ανεπεξέργαστο, αλάτι Ιμαλαΐων, υποκατάστατο αλατιού
- Άλευρα
- Αλεύρι ΖΕΑΣ
- Αποξηραμένα σύκα, παστέλια σύκου, συκόμελο κ.α.
- Αποξηραμένα φρούτα, Γκότζι μπέρι - Goji berry, μούρα
- Βιολογικά βότανα
- Βιολογικά μπαχαρικά, κανέλα Κεϋλάνης, κουρκουμάς κ.α
- Βιολογικό ψωμί ζέας, αρτοσκευάσματα κτλ.
- Βιολογικός καφές, φίλτρου, στιγμιαίος, ελληνικός, εσπρέσσο..
- Βούτυρα ξηρών καρπών, φυστικοβούτυρο, φουντουκοβούτυρο, αμυγδαλοβούτυρο...
- Δημητριακά, σπόροι, πρωϊνό..
- Έλαια βάσης κ.α
- Ελαιόλαδο, ελιές
- Ζυμαρικά ζέας
- Μαρμελάδες, μαρμελάδες χωρίς ζάχαρη, γλυκά του κουταλιού
- Μέλι και προϊόντα μέλισσας
- Μη κατηγοριοποιημένο
- Ξύδι, μηλόξιδο, βαλσάμικο
- Όσπρια, φάβα, φασόλια, ρεβίθια, φακές..
- Παξιμάδια
- Πολτός Σκόρδου ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
- Πράσινο σαπούνι, σαπούνια ελαιολάδου
- Προϊόντα χωρίς ΓΛΟΥΤΕΝΗ
- Πρωϊνο, μούσλι, λιναρόσπορος
- Ρύζι
- Σάλτσες, πατέ, σαλάτες & αλλείματα
- Σάλτσες, πελτές, λιαστή τομάτα
- Ταχίνι
- Τυροκομικά
- Υπερτροφές, σπιρουλίνα, ιπποφαές, αρώνια, μύρτιλο, κρόκος, ρόδι, μαστίχα κ.α
- Υποκατάστατα γάλακτος, φυτικά ροφήματα, γάλα σε σκόνη
- Υποκατάστατα ζάχαρης, στέβια, γλυκαντικά
- Φυτικά καθαριστικά OLIVE GREEN
- Χαλβάς Κοσμίδη Δραπετσώνας
- Χυμοί ΡΟΔΙ, ΚΡΑΝΜΠΕΡΙ, ΒΥΣΣΙΝΟ