Νέα τυροκομικά προϊόντα

Γραβιέρα Μεσσηνίας
Η γεύση της είναι ευχάριστη υπόγλυκη, ελαφρώς πικάντικη με πλούσιο άρωμα. Ωριμάζει τουλάχιστον τρείς μήνες πριν βρεθεί στο τραπέζι σας.Η Γραβιέρα Μεσσηνίας είναι το πιο βραβευμένο τυρί της ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ, καθώς έχει λάβει πλήθος από βραβεία για την ποιότητα και την γεύση της, από εγκεκριμένους οργανισμούς γευσιγνωσίας.

Κεφαλοτύρι Μεσσηνίας
Το Κεφαλοτύρι Μεσσηνίας είναι ένα παραδοσιακό προϊόν που εξελίχθηκε από την ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΗΣ.
Η γεύση του είναι ευχάριστη, ελαφρώς αλμυρή και πικάντικη με πλούσιο άρωμα. Απολαύστε το σκέτο, σαγανάκι ή τρίψτε το στα ζυμαρικά. Αποτελεί έναν εκλεκτό μεζέ για να συνοδέψετε το κρασί σας ή ένα αλκοολούχο απεριτίφ όπως το γνωστό Ελληνικό ούζο. Επιπλέον ως τριμμένο βελτιώνει γευστικά όλες τις συνταγές με ζυμαρικά, κρέας και λαχανικά που στα υλικά παρασκευής τους έχουν το τυρί.
Ωριμάζει τουλάχιστον τρείς μήνες πριν βρεθεί στο τραπέζι σας.

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Περισσότερες πληροφορίες

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο