Κέικ με χαρουπάλευρο

Υλικά:haroupi2

350γρ. αλεύρι ολικής άλεσης μαλακό

150γρ. χαρουπάλευρο

1/2 ποτήρι του νερού λάδι

1 ποτήρι γάλα

1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού

1 κουταλάκι του γλυκου σόδα

4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη καστανή

50 γρ. σταφίδες

50 γρ. αμύγδαλα

Εκτέλεση:

Ρίχνουμε στο λάδι διαδοχικά τη ζάχαρη και τα αλεύρια και προσθέτουμε και υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας στο μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθούντα υλικά. Προσθέτουμε τις σταφίδες αλευρομένες και τα αμύγδαλα. Το βάζουμε σε ταψί για κέικ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 – 200 βαθμούς για 1 ώρα περίπου.

Καλή όρεξη..haroupiXgala

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Περισσότερες πληροφορίες

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο